Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-breda.nl


  In Breda geven paragnosten direct antwoord op vragen over uw geliefde en de toekomst samen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live paragnosten uit Breda
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-breda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Heb zojuist Mathilda aan de lijn gehad en ze heeft me ontzettend goed geholpen en goede adviezen meegegeven. Ik had dit echt even nodig om te horen. Dankjewel. Ik kan hier echt iets mee. Je hebt me in mijn kracht gezet. Liefs R.




Ervaring van R. met paragnost MathildaNili   Ervaring van R. met paragnost MathildaNili   Ervaring van R. geplaatst op 26 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sorella
  Ervaring met paragnost Sorella
  Hele goede tips meegekregen. Hopelijk komt het met het werk snel in orde. Dankjewel Sorella.




Ervaring van S met paragnost Sorella   Ervaring van S met paragnost Sorella   Ervaring van S geplaatst op 26 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vaneza
  Ervaring met paragnost Vaneza
  Lieve Vaneza, jij bent een super geweldige dame. Ik heb je voor de 2e keer gebeld en je hebt het wederom bevestigd. Je bent puur, zuiver en oprecht in je reading. Geen enkele vraag is jou teveel, je leeft mee en zoekt alles tot de kern uit. Voorspellingen komen uit. Veel dank en liefs xxx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Vaneza   Ervaring van Anoniem met paragnost Vaneza   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vaneza  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Jeetje Sanne wat een geweldige reading gaf je me, ben er nog een beetje beduusd van.Wilde je zo graag spreken en nu na weken eindelijk gelukt. Was het wachten waard, en als je verrast wil worden dit medium is een engel. Voor mij een openbaring.




Ervaring van Nasiri met paragnost Sanne   Ervaring van Nasiri met paragnost Sanne   Ervaring van Nasiri geplaatst op 26 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Catharina
  Ervaring met paragnost Catharina
  Ik schrijf deze recensie omdat ik me zeer aangetrokken voel tot dit medium wat zij zegt komt altijd uit, tijd is niet te peilen in de spirituele wereld maar het komt uit. Ze geeft mij veel vertrouwen in het leven en wat allemaal gaande is op dit moment bij mij, ook veel steun en vooral een luisterend oor heeft Catharina. Ik bel haar nu ongeveer zo'n 1,5 jaar en voel me nog steeds zeer vertrouwd bij haar. Ze zegt precies hoe het zit en niet anders, lieve mensen ik raad jullie deze paragnost ten zeerste aan om haar te bellen, ze is de moeite waard.
Heel veel dank tot nu toe, en ik hoop dat ik je nog jaren lang mag spreken via de lijn je bent fantastisch.

Liefs,
RAM.




Ervaring van RAM met paragnost Catharina   Ervaring van RAM met paragnost Catharina   Ervaring van RAM geplaatst op 25 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Dankjewel voor de mooie reading.
Liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met paragnost Lola   Ervaring van Nathalie met paragnost Lola   Ervaring van Nathalie geplaatst op 25 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra, Een voorspelling is uitgekomen hij heeft contact opgenomen.
Nu nog even afwachten wat de rest betreft. Maar heb er vertrouwen in. Dankuwel.




Ervaring van Petra met paragnost Cassandra   Ervaring van Petra met paragnost Cassandra   Ervaring van Petra geplaatst op 25 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  jahoor cassandra je had weer is gelijk over die korte ziekehuis opname je bent goed knuf.




Ervaring van xxxx met paragnost Cassandra   Ervaring van xxxx met paragnost Cassandra   Ervaring van xxxx geplaatst op 25 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Lieve Meine, ik heb heel erg veel aan jou altijd altijd. Je bent super eerlijk in je waarnemingen, daarom blijf ik ook steeds terug komen bij jou als trouwe beller. Je bent de beste naar mijn inziens. Ik vraag iedereen om dit medium eens te bellen, wat hij zegt komt altijd uit. Dank voor al die jaren dat ik je nu ken, je bent een grote steun voor mij.

Veel liefs RAM.




Ervaring van Ram met paragnost Meine   Ervaring van Ram met paragnost Meine   Ervaring van Ram geplaatst op 24 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Dag Leandra,

Ik wil je langs deze weg bedanken voor je steun en luisterend oor tijdens een van de moeilijkste momenten in mijn leven. Je woorden brengen me tot rust en doen me hopen op een betere toekomst. Een oprechte dankjewel .
.




Ervaring van Stiertje van 44 met paragnost Leandra   Ervaring van Stiertje van 44 met paragnost Leandra   Ervaring van Stiertje van 44 geplaatst op 24 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shiloh
  Ervaring met paragnost Shiloh
  Dank je voor jouw heldere en duidelijke advies. Al was ik wat ongeduldig, jouw boodschap is goed ontvangen door mij. Je hebt mij gerust gesteld en ik kan weer verder op mijn pad. M.




Ervaring van M met paragnost Shiloh   Ervaring van M met paragnost Shiloh   Ervaring van M geplaatst op 24 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Dank je wel voor je uitgebreide reading. Ik hoefde niets te zeggen en je wist al aan te geven waar ik over belde. Je hebt me alles uitgelegd. Echt ongelooflijk. Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Liefs van As..




Ervaring van As...... met paragnost SherlockOryn   Ervaring van As...... met paragnost SherlockOryn   Ervaring van As...... geplaatst op 24 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk,

Ik was al een tijd op zoek naar huizen en steeds bij een huis gaf u aan de het niet zou lukken. En bij de laatste keer gaf u aan dat het wel zou lukken en alweer is uw voorspelling uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Ik vind haar eerlijk.




Ervaring van Carmen met paragnost Vitta   Ervaring van Carmen met paragnost Vitta   Ervaring van Carmen geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vera Ann
  Ervaring met paragnost Vera Ann
  Zo fijn om wat meer inzicht te krijgen in de belevingswereld van mijn kat. Dank je wel en ik noem haar altijd mijn godin, dus dat zit goed.




Ervaring van Malika met paragnost Vera Ann   Ervaring van Malika met paragnost Vera Ann   Ervaring van Malika geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vera Ann  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Hoi Gazali, je getuigenis over de toets die ik afgelopen vrijdag heb gemaakt is uitgekomen, ik ben geslaagd zoals je zei.
Ik houd je op de hoogte over de andere getuigenissen. Bedankt.




Ervaring van Jennifer met paragnost Gazali   Ervaring van Jennifer met paragnost Gazali   Ervaring van Jennifer geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Dank je wel voor het fijne verhelderende gesprek.




Ervaring van . met paragnost Tjitske   Ervaring van . met paragnost Tjitske   Ervaring van . geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Dank Sophia, voor je heldere en directe duiding van zaken die voorliggen. De adviezen over het eigen deel neem ik ter harte.




Ervaring van anoniem met paragnost Sophia   Ervaring van anoniem met paragnost Sophia   Ervaring van anoniem geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sissy
  Ervaring met paragnost Sissy
  Sissy is duidelijk, snel met antwoorden. Goed medium houd je niet onnodig lang aan de lijn.




Ervaring van Y met paragnost Sissy   Ervaring van Y met paragnost Sissy   Ervaring van Y geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anne
  Ervaring met paragnost Anne
  Dank je wel lieve Anne. Jouw spirituele begeleiding is zo waardevol voor mij. Ik zal blijven doorschrijven.




Ervaring van Malika met paragnost Anne   Ervaring van Malika met paragnost Anne   Ervaring van Malika geplaatst op 22 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Dank mierke voor alles wat je voor mij en m'n zus doet.
We hebben veel aan je.
Ik raad mierke zeker aan. Ze is heel zuiver en oprecht
.




Ervaring van Michelle met paragnost Mierke   Ervaring van Michelle met paragnost Mierke   Ervaring van Michelle geplaatst op 22 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve lieve Olga,

Al zoveel jaren spreek ik jou en heb ik een band met jou die niet in woorden uit te leggen is, alles bespreken we met elkaar en ik heb zo'n enorme grote steun aan jou, je bent zo lief en eerlijk persoon, alles kan ik zeggen, we kunnen lachen en ik kan bij jou uithuilen mijn zorgen bespreken werkelijk waar alles. Met pijn in me hart moet ik je nu even wat minder bellen dat is niet omdat ik het niet wil maar je weet de reden, ik wil het juist heel graag van alles wil ik het liefste jou elke dag spreken, maar voor de komende weken moet dit even anders en dat pijn omdat ik even niet anders kan, ik ben er verdrietig over en ik zal het heel heel moeilijk vinden want het liefste ben ik er morgen weer maar ik spreek je maandagochtend.(hoe graag ik het ook gewoon zoals altijd elke dag zou willen want dat wil ik het liefste)
Ik kan mij geen beter iemand wensen dan jij je bent en blijft de beste.
Liefs NY.




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 22 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ysis
  Ervaring met paragnost Ysis
  Ik heb je voor het eerst gesproken. Waauwwww. Alleen mijn naam, leeftijd en je was daarrna niet meer te stoppen aan alle informatie die je doorgaf. Alles klopte tot in details. Je verkoopt geen zoete broodjes maar je geeft duidelijk aan wat er speelt. Echt een aanrader. Ik bel je zeker terug.




Ervaring van Li met paragnost Ysis   Ervaring van Li met paragnost Ysis   Ervaring van Li geplaatst op 22 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Dag Vitta, Hartelijk dank voor het hele fijne gesprek van daarstraks 22 januari. Je kan invoelen als geen ander. Tot de volgende, warme groet, Myriam en Millie.




Ervaring van Myriam met paragnost Vitta   Ervaring van Myriam met paragnost Vitta   Ervaring van Myriam geplaatst op 22 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Arend
  Ervaring met paragnost Arend
  Dank je Arend. Jij kan echt goed invoelen waar het probleem ligt en je geeft echt concrete tips om mee aan de slag te gaan. Ivm roodheid linkeroog lid geblokkeerde zenuw.




Ervaring van Anoniem met paragnost Arend   Ervaring van Anoniem met paragnost Arend   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine,
Ik bel u al een geruime tijd over bepaalde zaken, u weet welke deze zijn. Op het financiele zit u steeds spot on. De afgelopen jaren heb ik vele fransformaties doorgemaakt. U steunt mij nog steeds hierin. Ik vind dat u goed bent in datgene wat u doet. De kaarten liegen niet, maar zeggen geen namen. U bent een prettig persoon om mee te praten, ook als ik mij weer eens te veel zorgen maak verzekering. Hiervoor mijn dank en aanbeveling voor mensen die zoekende zijn op de lijn. Salut. Anonieme man.




Ervaring van Er met paragnost Karine   Ervaring van Er met paragnost Karine   Ervaring van Er geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ysis
  Ervaring met paragnost Ysis
  Heb altijd fijne gesprekken met u, u bent eerlijk net met u gesproken, alleen hoop ik je straks nog even belangrijk te spreken alles wat u verteld klopt 100 procent hopelijk tot straks.




Ervaring van Melissa met paragnost Ysis   Ervaring van Melissa met paragnost Ysis   Ervaring van Melissa geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nour
  Ervaring met paragnost Nour
  Sorry dat ik wegviel, maar bedankt voor je mooie consult. Heel veel herkenning in wat je vertelde. Dus nu maar vertrouwen dat het contact met J weer terugkomt.




Ervaring van Esmeralda met paragnost Nour   Ervaring van Esmeralda met paragnost Nour   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bonny
  Ervaring met paragnost Bonny
  Lieve Bonny, u bent een prachtige engel.
Ik laat u zeker weten als er contact is geweest.
Heb ook wel gelachen met u, prachtig.

Supermooie reading gehad, mijn dank is groot.



Een hele stevige knuffel van mij.




Ervaring van Happy girl met paragnost Bonny   Ervaring van Happy girl met paragnost Bonny   Ervaring van Happy girl geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Moni
  Ervaring met paragnost Moni
  Beste Moni, Bedankt voor het mooie consult. Je bent echt een goede medium, duidelijk, eerlijk en kan goed invoelen. Ik heb er vertrouwen in dat je voorspellingen zullen uitkomen. Groetjes Mim.




Ervaring van M met paragnost Moni   Ervaring van M met paragnost Moni   Ervaring van M geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sissy
  Ervaring met paragnost Sissy
  Dank je wel voor uw inzichten en advies. Zeer aangename vrouw.




Ervaring van Isabel met paragnost Sissy   Ervaring van Isabel met paragnost Sissy   Ervaring van Isabel geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vera Ann
  Ervaring met paragnost Vera Ann
  Een heel mooi emailconsult mogen ontvangen. Ze is super duidelijk. Bedankt lieve Vera Ann.




Ervaring van Danielle met paragnost Vera Ann   Ervaring van Danielle met paragnost Vera Ann   Ervaring van Danielle geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vera Ann  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Lieve Desteny bedankt weer voor je wijze raad vanmorgen ik weet wat me te doen staat. Ik bel je vt weekend weer ik ga zo slapen ontzettend moe weinig geslapen vannacht. Sorry voor de onderbreking liefs en dikke knuffel aan het beste en eerlijkste medium dat er is.




Ervaring van Danielle van t boek met paragnost Desteny   Ervaring van Danielle van t boek met paragnost Desteny   Ervaring van Danielle van t boek geplaatst op 20 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Noura
  Ervaring met paragnost Noura
  Dear Noura, I am your Italian customer, I spoke with you for the first time last night. You are really a good medium, you told me something about my life so specific that under no circumstances you could have known.and I didn't tell you anything at all about my lifestyle. I congratulate you, you have all my esteem and at this point I trust that also your predictions will come true. Greetings, Maria.




Ervaring van Maria met paragnost Noura   Ervaring van Maria met paragnost Noura   Ervaring van Maria geplaatst op 20 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Leuke en vlotte vrouw. Snel met antwoorden. Nu nog even afwachten of de voorspellingen uit gaan komen. Ze heeft de huidige situatie in ieder geval goed aangevoeld. Dank je wel voor de inzichten.




Ervaring van Yasmine met paragnost Desteny   Ervaring van Yasmine met paragnost Desteny   Ervaring van Yasmine geplaatst op 20 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-breda.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-breda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-breda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-breda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden