Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-breda.nl


  In Breda geven paragnosten direct antwoord op vragen over uw geliefde en de toekomst samen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live paragnosten uit Breda
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-breda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Bedankt lieve Mierke. Afgelopen week een mooie email consult gehad. Het raakte me nog het meest dat je het had over een groene steen die bij mij hoorde. Ik heb u dan ook vanavond gebeld om hier uitleg over te geven waarom het mij zo raakte. Je ben echt een heel zuiver medium.

Bedankt en tot snel.




Ervaring van Danielle met paragnost Mierke   Ervaring van Danielle met paragnost Mierke   Ervaring van Danielle geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Joke, waar moet ik beginnen. Je hebt zoveel voorspellingen gedaan die precies uitkwamen zoals je zei. Zij is een van mijn favoriete op de lijn en bel haar dan ook zeker wanneer ik raad nodig heb of verheldering. The best.




Ervaring van Anoniem met paragnost Joke   Ervaring van Anoniem met paragnost Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anne
  Ervaring met paragnost Anne
  Vandaag telefonisch consult gehad. Wat een rustgevend en eerlijke Reading. Ze legt duidelijk en mooi uit wat er gaande is en wat je kan doen en wat je te verwachten staat. Nu durf ik de stappen te zetten die ik normaal niet zou doen.
Dank voor je raad. Ik ga je nummer zeker bewaren.




Ervaring van Ben met paragnost Anne   Ervaring van Ben met paragnost Anne   Ervaring van Ben geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Lieve Sophia, ik spreek je nog wel. Ik wil jouw laten weten dat jij iets had voorspeld voor mij. En dat heb ik gisteren vernomen. Het lijkt alsof er een bloemknopje heel langzaam open gaat voor mij. Voor al het andere moet ik geduld hebben.




Ervaring van A met paragnost Sophia   Ervaring van A met paragnost Sophia   Ervaring van A geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter, ik ben nog steeds sprakeloos over wat je mij hebt verteld. Het klopt. Je wist zonder dat ik iets heb verteld over mijn pijnklachten en waar en precies en de oorzaak. Je hebt over mijn grote liefde verteld, over de pijn in zijn linker knie wat ook klopt ongelofelijk. Je bent met recht 1 vd toppers. Ik bel je zeker terug lieverd. Je bent een engel. Dank dank en nog meer dank.




Ervaring van Rita met paragnost Gunter   Ervaring van Rita met paragnost Gunter   Ervaring van Rita geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esmay
  Ervaring met paragnost Esmay
  Lieve Esmay, ik moest even een berichtje achterlaten hoor. Jeetje, wat zat jij raak met jouw voorspellingen. Ik kon het een paar weken nog niet geloven maar jij was er heeel zeker van. En ja, gisteren de bevestiging gehad. Ik kan nu nog alleen maar meer vertrouwen op jou. Ik hou je zeker op de hoogte van het verdere verloop. Ontzettend bedankt lieverd. Liefs F en J xxx.




Ervaring van F met paragnost Esmay   Ervaring van F met paragnost Esmay   Ervaring van F geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Wauw, Wauw, Wauw. wat heb ik genoten van ons gesprek. Zonder informatie gaf Richard mij antwoorden op mijn vragen en een kijkje op mijn dromen. Het was een zeer bijzonder consult. Zeer bijzonder, krachtig, inspirerend en ga zo maar door. Ik kan niet wachten om weer aan de beurt te komen. Je hebt mij echter geinspireerd om mijn dromen waar te gaan maken en andere vrouwen een hart over de riem te steken. Mijn Ziel begroet jouw ziel.




Ervaring van Ad. met paragnost Richard   Ervaring van Ad. met paragnost Richard   Ervaring van Ad. geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Richard is echt een topper. Superfijn en goed gesprek gehad. Hij weet ontzettend veel en is oprecht.




Ervaring van Yvonne met paragnost Richard   Ervaring van Yvonne met paragnost Richard   Ervaring van Yvonne geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yasmin
  Ervaring met paragnost Yasmin
  Hey Yasmin. Ik heb u dinsdag 21/5 gebeld in de namiddag. Je bent echt de enigste die mij volledig kon begrijpen. Een vrouw met veel begrip, je ziet en voelt ook alles wauw. Kan echt niet beschrijven hoe goed je bent. Tot snel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Yasmin   Ervaring van Anoniem met paragnost Yasmin   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anne-Fleur
  Ervaring met paragnost Anne-Fleur
  Dank Anne-Fleur. Je hebt me veel inzichten gegeven.




Ervaring van DD met paragnost Anne-Fleur   Ervaring van DD met paragnost Anne-Fleur   Ervaring van DD geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Godelieve
  Ervaring met paragnost Godelieve
  Godelieve, wat ben jij een toppertje ongelooflijk knap van je. Ik bel je snel weer.




Ervaring van Annemiek met paragnost Godelieve   Ervaring van Annemiek met paragnost Godelieve   Ervaring van Annemiek geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Godelieve  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Heel erg bedankt voor je warme reading Dirk. Het deed me deugd om met jou te praten.




Ervaring van Carine met paragnost Dirk   Ervaring van Carine met paragnost Dirk   Ervaring van Carine geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marco
  Ervaring met paragnost Marco
  Voelt het goed aan, duidelijk en eerlijk.
Een topper, de eerste zaken zijn uitgekomen.
Nu de rest nog ik spreek je snel weer.




Ervaring van Hope met paragnost Marco   Ervaring van Hope met paragnost Marco   Ervaring van Hope geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Carola is een ontzettend fijn medium. Ze komt met rake inzichten, is altijd vriendelijk en weet me iedere keer weer gerust te stellen. Dank je wel, Carola. Liefs van een vaste klant.




Ervaring van Dar met paragnost Carola   Ervaring van Dar met paragnost Carola   Ervaring van Dar geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Hoi Richard, hierbij plaats ik ook een getuigenis.
We spraken elkaar dinsdagavond 21 mei 2019 ivm mijn werksituatie en in het bijzonder over die vreemde collega. Het was een verhelderend als inspirerend gesprek. Mij werden dingen volop bevestigd door jou.
Vol bewondering, meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van H. met paragnost Richard   Ervaring van H. met paragnost Richard   Ervaring van H. geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Beste Karin, een paar weken geleden voorspelde u dat er op korte termijn een bedrag geld naar me toe zou komen. En dat is ook gebeurd, toen ik het niet meer verwachtte. Goed van u.




Ervaring van xs met paragnost Karine   Ervaring van xs met paragnost Karine   Ervaring van xs geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  To the point, erg gedetailleerd. Dit was precies wat ik al een tijd voelde. Ik kom zeker nog terug. Een aanrader.




Ervaring van P D met paragnost Anke   Ervaring van P D met paragnost Anke   Ervaring van P D geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Seonah
  Ervaring met paragnost Seonah
  Bedankt voor de mooie reading Seonah. ik werd er even still van , dike vette 5 sterren waard .




Ervaring van S.A met paragnost Seonah   Ervaring van S.A met paragnost Seonah   Ervaring van S.A geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yasmin
  Ervaring met paragnost Yasmin
  Ik heb je vandaag weer gesproken na lange tijd en alles wat je toen hebt gezegd is uitgekomen. je bent super goed en verteld dingen die niemand had kunnen weten thanksss. bel je gauw weer xxx sen.




Ervaring van Sen met paragnost Yasmin   Ervaring van Sen met paragnost Yasmin   Ervaring van Sen geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yasmin
  Ervaring met paragnost Yasmin
  Oh Jasmin, wat heb ik genoten van ons gesprek. Alles klopte tot in de puntjes. 5 sterren is weinig van mij krijg je een 8. Het was een super consult. Bellen zou ik zeggen. Wauw

Groetjes van A. ( onzekere meid).




Ervaring van A. met paragnost Yasmin   Ervaring van A. met paragnost Yasmin   Ervaring van A. geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoe
  Ervaring met paragnost Zoe
  Een heel leuk kort gesprek gehad en duidelijk antwoord gehad. je hebt mijn gevoel bevestigd. alleen nog de moed bijeen rapen om je raad op te volgen.




Ervaring van Sabrina met paragnost Zoe   Ervaring van Sabrina met paragnost Zoe   Ervaring van Sabrina geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Paloma
  Ervaring met paragnost Paloma
  Ik bel je eigenlijk al jaren, maar heb je nog nooit bedankt. Bij deze, je bent echt heel zuiver en eerlijk. Je vertelt me precies hoe het zit, ook als het minder leuk is, ook hoe het moet, zodat ik weer door kan. Tot snel weer. Grt Johan.




Ervaring van Johan met paragnost Paloma   Ervaring van Johan met paragnost Paloma   Ervaring van Johan geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Paloma
  Ervaring met paragnost Paloma
  Lieve Paloma, wat kunt U goed mijn situatie weerleggen. Puur en zuiver. Jammer dat ik weg moest, ik kan zo heel de dag met U praten. Ik heb vertrouwen erin. Dikke knuffel.




Ervaring van M-L met paragnost Paloma   Ervaring van M-L met paragnost Paloma   Ervaring van M-L geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Merci Dirk. Mijn Nederlands is niet zo goed, maar u spreekt ook Frans. En ik ben blij dat ik spreek met jou. Bien vous Julienne.




Ervaring van Julienne met paragnost Dirk   Ervaring van Julienne met paragnost Dirk   Ervaring van Julienne geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sissy
  Ervaring met paragnost Sissy
  Je bent een geweldige vrouw. Wel geschrokken van bepaalde antwoorden die ik kreeg maar stond er ook niet versteld van gezien de situatie. We houden contact.




Ervaring van Cindy met paragnost Sissy   Ervaring van Cindy met paragnost Sissy   Ervaring van Cindy geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  We spraken elkaar vanavond over mijn werksituatie. Sluit me volledig aan bij de voorgaande getuigenis. Richard luistert echt naar je, kan feilloos invoelen op mensen en situaties, pikt zelfs bijnamen van mensen op, die hij niet kan weten. Beschrijft situaties zo gedetailleerd alsof hij er zelf bij was.




Ervaring van M. met paragnost Richard   Ervaring van M. met paragnost Richard   Ervaring van M. geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, wat eist je rake dingen te zeggen wow. Je bent een fijne vrouw om naar te luisteren, neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Dank je wel lieverd.




Ervaring van Daphne met paragnost Sabine   Ervaring van Daphne met paragnost Sabine   Ervaring van Daphne geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Lieve Leandra, u blijft die mooie kaarten trekken en positief over mijn situatie. Wat ik nu wens en hoop dat de volgende keer dat we bellen nog meer van jou reeds uitgesproken voorspellingen mag bevestigen. Liefs c.




Ervaring van c met paragnost Leandra   Ervaring van c met paragnost Leandra   Ervaring van c geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bo
  Ervaring met paragnost Bo
  lieve Bo, ik heb je al een aantal keren gesproken. jij bent zooo super goed in tijdaanduiding. geweldig zoals jij dit aangeeft en telkens uitkomt. nogmaals heel erg bedankt en je hoort me weer heel snel. warme groet.




Ervaring van Amina met paragnost Bo   Ervaring van Amina met paragnost Bo   Ervaring van Amina geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Prachtige mens. Ben sprakeloos van wat hij allemaal zegt en hoe hij mij raakt.




Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angell
  Ervaring met paragnost Angell
  Vandaag een prachtige Reading gehad van Angel. Zij voelt goed in op de situatie en wist vrij snel waarover het ging. Voor herhaling vatbaar.




Ervaring van Anoniem met paragnost Angell   Ervaring van Anoniem met paragnost Angell   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stientje
  Ervaring met paragnost Stientje
  Stientje is superrr. Voelt goed aan en to the point. Lief medium.




Ervaring van Anonie met paragnost Stientje   Ervaring van Anonie met paragnost Stientje   Ervaring van Anonie geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Seonah
  Ervaring met paragnost Seonah
  Lieve warme Seonah, ik kan je niet genoeg bedanken voor ons gesprek van daarnet. Dit had ik echt nodig. Het is de eerste keer dat ik zo emotioneel werd. Hij is idd op weg naar mij. Ik geloof er terug volledig in. Ik ga hem voldoende tijd geven om alle ballast van hem af te gooien. Heel mooi hoe je beschreef dat het net is of je met Sinterklaas een pop in een bench steekt en mijn dochter er niet aan kan, zo voelt hij zich ook omdat hij momenteel bij de liefde van zijn leven niet kan zijn. Ik ben sprakeloos na ons gesprek. Ik neem al je mooie woorden deze nacht mee in mijn dromen en ga mijn gidsen vragen om hem en mij de kracht te geven hier samen door te komen. Ik weet niet hoe ik je kan bedanken, woorden vertellen waarschijnlijk veel te weinig hoe ik ons gesprek ervaren heb. Ik bel je terug Seonah, binnenkort, met goed nieuws. Duizendmaal dank lieve vrouw. Je hebt een prachtige gave.
Heel veel liefs van het meisje met de dochter die zei dat hij de berg aan het beklimmen is om tot bij mij te komen xxx.




Ervaring van Val met paragnost Seonah   Ervaring van Val met paragnost Seonah   Ervaring van Val geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Wat deze man verteld is ongelooflijk. Heel gedetailleerd dingen bij naam noemen terwijl ik er niks van gezegd heb. Alles heel vlot zeggen alsof het geschreven staat ,vol bewondering 5 sterren waard.




Ervaring van rudy met paragnost Richard   Ervaring van rudy met paragnost Richard   Ervaring van rudy geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Armin
  Ervaring met paragnost Armin
  Heel knap hoe snel en treffend hij de dingen doorkrijgt. Super. Hartelijk dank :-).




Ervaring van S met paragnost Armin   Ervaring van S met paragnost Armin   Ervaring van S geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Armin  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-breda.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-breda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-breda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-breda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden